ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συμβούλιο της Ευρώπης: Χωρίς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και καμία διάκριση κατά των μη εμβολιασμένων

 


Συμβούλιο της Ευρώπης: Χωρίς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και καμία διάκριση κατά των μη εμβολιασμένων

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 2361

7.3.1 διασφαλίζει ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί.

Στις 27 Ιανουαρίου, το Συμβούλιο της Ευρώπης υπέγραψε το ψήφισμα 2361, το οποίο ορίζει ότι οι εμβολιασμοί στα κράτη μέλη της ΕΕ δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικοί. Επιπλέον, στα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί δεν μπορούν να κάνουν διακρίσεις με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό σταματά αποτελεσματικά την έννοια των «διαβατηρίων εμβολίων».

Το ψήφισμα φτάνει μέχρι να διατάξει κράτη μέλη όπως η Σουηδία να ενημερώσουν ενεργά τους πολίτες για αυτά τα δικαιώματα. Το ψήφισμα αγνοήθηκε από τους κύριους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης.

 Πολλοί πολίτες ανησυχούσαν για το εάν τα μη δοκιμασμένα εμβόλια θα είναι υποχρεωτικά, καθώς έχουν ήδη προταθεί σε πολλές χώρες. Στη Σουηδία, ωστόσο, δεν έγινε, λόγω ενός νόμου που απαγορεύει τις ακούσιες ιατρικές παρεμβάσεις. Ωστόσο, παρά τον νόμο αυτό, οι κυβερνήσεις θα μπορούσαν να ασκήσουν τόσο έντονη πίεση στους πληθυσμούς τους, που θα ήταν σχεδόν αδύνατο να ζήσουν χωρίς να εκτεθούν σε αυτό το πειραματικό τρύπημα.

 Στη Δανία, θα μπορούσε σύντομα να απαιτείται διαβατήριο εμβολίων για να αποκτήσει πρόσβαση σε εμπορικά κέντρα, αθλητικές εκδηλώσεις και άλλους δημόσιους χώρους, δημόσιες συγκοινωνίες ή ταξίδια στο εξωτερικό. Ευτυχώς, το Συμβούλιο της Ευρώπης σταματά τώρα σθεναρά αυτά τα σχέδια, καθώς τα ακούσια ιατρικά πειράματα απαγορεύονται από τη Σύμβαση της Νυρεμβέργης.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι ένας διακυβερνητικός ευρωπαϊκός οργανισμός συνεργασίας με 47 κράτη μέλη, ο οποίος, παρά το όνομά του και την ίδια σημαία, είναι ξεχωριστός από την ΕΕ. Τα ψηφίσματά του δεν είναι νομικά δεσμευτικά, αλλά σχεδόν πάντα τηρούνται οι συστάσεις προς τα κράτη μέλη. Για παράδειγμα, μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, η κυβέρνηση πρότεινε την τροποποίηση των νόμων της Σουηδίας ως αποτέλεσμα της σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

 Το ψήφισμα για τον αναγκαστικό εμβολιασμό περιγράφει εν συντομία τα προβλήματα που προκαλούνται από την πανδημία Covid-19 με την επακόλουθη ανεργία, την οικονομική ύφεση και τη φτώχεια. Επισημαίνει επίσης ότι υπάρχει κάποια δυσπιστία μεταξύ του ευρωπαϊκού πληθυσμού σχετικά με το πρόγραμμα αναγκαστικού εμβολιασμού. Το ψήφισμα περιέχει διάφορες συστάσεις για τον τρόπο επίτευξης μεγάλης πρόσληψης εμβολίου, αλλά και κάτι απροσδόκητο - συγκεκριμένα σαφείς διατάξεις για αυτό.

 Το σημείο 7.3 του ψηφίσματος υποχρεώνει όλα τα κράτη μέλη να διασφαλίζουν ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι οι εμβολιασμοί Covid ΔΕΝ (η μόνη λέξη που γράφεται με κεφαλαία γράμματα σε ολόκληρη την απόφαση) είναι υποχρεωτικοί και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί.

 Δεύτερον - τουλάχιστον εξίσου σημαντικό - τα κράτη μέλη πρέπει να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις λόγω μη εμβολιασμού λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή επειδή το άτομο απλά δεν θέλει να εμβολιαστεί.

Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον δεδομένης της τρέχουσας προπαγάνδας των διαβατηρίων εμβολιασμού από τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος και αρκετές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, τις οποίες ισχυρίζονται ότι είναι απαραίτητες. Η Σουηδική κυβέρνηση ανακοίνωσε στις 4 Φεβρουαρίου ότι αποφάσισε να εισαγάγει ένα ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολίου που θα είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι. Αλλά σε τι χρησιμεύει τότε, εάν γίνει παράνομο να κάνουμε διακρίσεις εναντίον κάποιου που δεν το έχει;

 Όταν η Σουηδική κυβέρνηση συνόψισε τα πιο σημαντικά πράγματα από τη χειμερινή σύνοδο του Συμβουλίου της Ευρώπης στον ιστότοπό της στις 29 Ιανουαρίου, αυτό δεν αναφέρθηκε - μακράν το πιο σημαντικό σε ολόκληρο το ψήφισμα - με μία λέξη. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί, δεδομένης της άνευ προηγουμένου προπαγάνδας για μαζικούς εμβολιασμούς από τη σουηδική κυβέρνηση και κυρίως τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος, τα οποία διογκώνονται σε επίπεδα που δεν είχαν δει προηγουμένως ακόμη και κατά τη διάρκεια του πολέμου.

 Στη Γερμανία, ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Söder (CSU) πιέζει επίσης για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για ορισμένες επαγγελματικές ομάδες, για παράδειγμα στη νοσηλευτική. Και κάλεσε ακόμη και το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας να τον βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια. Στην πραγματικότητα υπήρξαν φήμες ότι ο Söder έλαβε μίζες από φαρμακευτικές εταιρείες.

 Σύμφωνα με τη Σύμβαση της Νυρεμβέργης, τα πειραματικά εμβόλια μπορούν να θεωρηθούν ως πείραμα στον πληθυσμό. Στην περίπτωση τρυπημάτων mRNA ModeRNA και Pfizer, δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ προηγουμένως.

Η Σύμβαση αποτελείται από δέκα σημεία και το πρώτο ορίζει: Η εθελοντική συγκατάθεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη. Αλλά το ερώτημα παραμένει: Είναι πραγματικά εθελοντικό εάν δεν επιτρέπεται να εργάζεστε, να στείλετε τα παιδιά στο σχολείο, να ταξιδέψετε ή ακόμη και να επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο, εάν δεν υποβάλετε τα πειραματικά εμβόλια;

 Το πέμπτο σημείο αναφέρει: Δεν πρέπει να πραγματοποιείται πείραμα όταν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι θα συμβεί θάνατος ή αναπηρία τραυματισμός. Αμέτρητες αρχές υγείας και ελέγχου σε αρκετές χώρες δήλωσαν πώς περίμενα να συμβεί αυτό σε αρκετά μεγάλη κλίμακα. Έχουν ήδη αναφερθεί θάνατοι σοβαροί τραυματισμοί εμβολίου ως αποτέλεσμα των εμβολιασμών, συμπεριλαμβανομένου του CDC της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας των ΗΠΑ.

 Οι αναγνώστες θα πρέπει να κατεβάσουν τις πληροφορίες στο smartphone τους για να έχουν στη διάθεσή τους όποτε είναι απαραίτητο να υπενθυμίσουν στους κυβερνητικούς αξιωματούχους τις οδηγίες του Συμβουλίου της Ευρώπης.

ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2361 ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021:

7.3 σχετικά με την εξασφάλιση υψηλής πρόσληψης εμβολίου:

7.3.1 διασφαλίζει ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί.

7.3.2 να διασφαλίζει ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή που δεν θέλει να εμβολιαστεί 

ΠΗΓΗ: https://www.nyatider.nu/council-of-europe-no-compulsory-vaccinations-and-no-discrimination-against-the-unvaccinated/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BLOG:
 ΤΗΛ 6937248098, 6982105623, 6971569944
ΕΜΑΙΛ: esy.perifereiaaigaiou@gmail.com
FACEBOOK Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ
TWITTER Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ
INSTAGRAM Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” http://politikosforeas.e-sy.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. http://www.e-sy.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://600dis.oramaellas.gr
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ http://cyprus.oramaellas.gr
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
http://dimoi.oramaellas.gr
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ. http://txs.oramaellas.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια