ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε αναστολή 48 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ρόδου

 Σε αναστολή 48 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ρόδου

Με  απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο διοικητής του νοσοκομείου Ρόδου Καρπάθου κ . Γρηγόρης Ρουμάνης τέθηκαν σε αναστολή σε εφαρμογή της νομοθεσίας 40 από τους 48 εργαζόμενους που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Μιλώντας στο skyrodos.gr o διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης τόνισε πως ενημέρωσε για τη διαδικασία τους εργαζόμενους στη συνάντηση που είχαν μαζί του.

«Ήρθαν οι  εργαζόμενοι  στο γραφείο μου . Τους είπαν αναμένουν τη σχετική πράξη . 0ε 40 έχουν πάρει την ειδοποίηση ότι τίθενται σε αναστολή και έπεται η διαδικασία για άλλα οκτώ άτομα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό », τόνισε ο κ. Ρουμάνης.

Σε ερώτηση για το πώς θα λειτουργήσει το νοσοκομείο κ. Ρουμάνης είπε:

«Υπάρχει σχέδιο λειτουργίας του νοσοκομείου με τους παραμένοντες εργαζόμενους. Αναζητούμε μέσω της ειδικής πλατφόρμας τραυματιοφορείς  και τραπεζοκόμους».

Στη σημερινή ημέρα και στη συγκέντρωση που έγινε το πρωί αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky o αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο κ. Στέφανος Ιατρίδης.

«Σήμερα στο νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και οι εμβολιασθέντες σε αλληλεγγύη . Όλοι  ξέρουμε το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση των πολιτών και  γιατί  κάποιοι άνθρωποι θα χάσουν το ψωμί τους. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ευθυγραμμισμένοι  στη γραμμή της ΠΟΕΔΥΝ και στην κοινή λογική και λέμε  όχι στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού  όχι στον εξαναγκασμό και στις απειλές αλλά ναι στον προαιρετικό εμβολιασμό και την επιστημονική ενημέρωση από ειδικούς που να είναι εξειδικευμένοι . Έτσι ο κάθε ένας θα κάνει ελεύθερα την επιλογή τους», τόνισε.

Ο κ. Ιατρίδης αναφέρθηκε και στην συνάντηση με το διοικητή κ. Γρηγόρη Ρουμάνη  το πρωί πριν την υπογραφή της σχετικής απόφασης.

Σε ερώτηση για το πόσοι εργαζόμενοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο ο κ. Ιατρίδης τόνισε πως πρέπει να είναι πενήντα ίσως και λιγότεροι.

«Δεν υπάρχει σχέδιο για το τι θα γίνει μετά την 1η Σεπτεμβρίου. Η κυβέρνηση να πάρει πίσω την υποχρεωτικότητα», είπε ο κ. Ιατρίδης.

«Δεν μας περισσεύει ούτε μισός εργαζόμενος», τόνισε.

«Έχει καταλυθεί η δημοκρατία από σήμερα.  Δεν υπάρχει  άκρη και οργανώση. Πήγαμε όλοι  οι μη εμβολιασμένοι στο διοικητή και τον ρωτήσαμε τι θα γίνει . Μας είπε ότι δεν γνωρίζει και πως κάποια στιγμή θα υπογράψει», δήλωσε ο εργαζόμενος της ΜΕΘ κ. Παναγιώτης Βαριαμοίδης.

Είπε ακόμη πως  οι προϊστάμενοι ήταν αυστηροί και δεν άφησαν να εργασθούν ανεμβολίαστοι .

«Είμαστε 40 άτομα και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Δεν υπάρχει άκρη», τόνισε.

Σε αναστολή όμως και εργαζόμενοι που δεν έχουν εμβολιαστεί στο ΕΚΑΒ.

ΠΗΓΗ: http://www.skyrodos.gr/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BLOG:

 ΤΗΛ 6937248098, 6982105623, 6971569944

ΕΜΑΙΛ: esy.perifereiaaigaiou@gmail.com

FACEBOOK Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ

TWITTER Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ

INSTAGRAM Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” http://politikosforeas.e-sy.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. http://www.e-sy.gr

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://600dis.oramaellas.gr

50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ http://cyprus.oramaellas.gr

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

http://dimoi.oramaellas.gr

ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ. http://txs.oramaellas.gr

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια